Fűrészáru 25 mm-től 150 mm vastagságig 

szélezett fenyő fűrészáru, 4-5-6-7-8 m hosszúságban.
Más méretet külön kérésre biztosítunk. A fenyő fűrészárut Ukrajnából, Szlovákiából, Oroszországból de legfőképpen az Ukrán piacról importáljuk.

Image

Belföldi és nemzetközi szállítmányozás, fuvarszervezés

Spedíciónk gyors ügyintézéssel áll megbízói rendelkezésére komplett  export - import fuvarok megszervezésében, lebonyolításában, egész Európa és Törökország területén.

 

 

Image

Házhozszállítás

A telephelyünkön vásárolt bármilyen faanyag ára tartalmazza a fogások pánttal való megkötését és a szállítóeszközre való felrakodását.

Gyula és környékére is vállaljuk a megvásárolt termékek házhoz szállítását.

Árainkról kérjük érdeklődjön az üzletben. Image

Faanyag védelem

Fából készül a tetőszerkezetek jó része, előtetők, és a kerti építményeknek is kedvelt, gyakran használt anyaga a fa, és az építmények belső terében is számos helyen kerülnek beépítésre. Tartósságuk azonban csak megfelelő és szakszerűen kivitelezett faanyagvédelmi eljárásokkal biztosítható. Ez pedig mindenkor a felhasználásukhoz igazodó favédelmet igényel

 Megelőző faanyagvédelem

A megelőzés egyszerűbb, mint a károkozók elleni küzdelem: a fakárosító rovarok vagy gombák elterjedésének tartós megakadályozására a Remmers hatékony megelőző favédőszert kínál, amely már évtizedek óta bevált.

Tulajdonságok

A Remmers Adolit BQ 20 egy vízben oldódó, fixálódó, bórsav alapú favédő só, amely kvaterner ammóniumvegyületet tartalmaz a farontó gombák és rovarok elleni megelőző védelemre. A száradás, ill. a fixálódás idő alatt védelmet nyújt a kékülés és penészesedés ellen is. A készítmény enyhe szagú és gyorsan fixálódik. A felhasználásra kész összekevert oldatok semleges szagúak.

Alkalmazási terület

Alkalmazható talajjal nem érintkező bel- és kültéri faanyagokra, amelyek a DIN 68 800 (MSZ EN 335 -1:2007 sz) 1, 2 és 3 veszélyeztetettségi osztályba tartoznak, mint pl.: fedélszerkezetek, gerendázatok, KVH hossztoldott gerendák.

Feldolgozás

Ecsetelés, szórás (kizárólag szóró alagútban), mártás, áztatás, telítés nagynyomásos eljárással.